Ik heb een woning en...

Ik wil dit huis verbouwen

Heeft u besloten om in plaats van te verhuizen uw huidige woning eens goed aan te pakken? Wij kijken graag met een professionele blik met u mee. De financiering of verbouwingshypotheek moet natuurlijk goed geregeld zijn. Aan elke aanpassing hangt een prijskaartje. Verbouwingen kunnen op een aantal manieren gefinancierd worden, bijvoorbeeld door middel van: spaargeld, doorlopend krediet, persoonlijke lening of een extra of tweede hypotheek voor de verbouwing. Wat het best bij uw situatie past? Kom vrijblijvend langs, dan kunnen we hier naar kijken.

Ga (binnenkort) met pensioen

Als het straks zo ver is, wilt u er natuurlijk niet op achteruit gaan en kunnen blijven genieten. Het is daarom belangrijk om te kijken of de financiële situatie van nu wel aansluit bij de wensen van later. Dus of het nu al zover is, of dat u gewoon goed voorbereid wil zijn, het kan geen kwaad na te denken over de vraag: “Kunnen we in ons huis blijven wonen als we met pensioen zijn?”. Wij denken graag met u mee.

Ik wil mijn hypotheek oversluiten

Heeft u een aantal jaar geleden bij de bank een rentevaste periode afgesloten en loopt deze binnenkort af? Of bent u niet tevreden over uw huidige hypotheek? Wij kunnen u helpen een overzicht te krijgen van wat bij u past en wat verstandig is in uw situatie. We geven advies over de rente, terugverdientermijn en de hypotheekvorm.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met onze adviseur.

    * Wij streven ernaar om u binnen 4 uur terug te bellen.