Samenwerkingen

KV Die Haghe

Sinds het seizoen 2022/2023 is VDB Hypotheken Hoofdsponsor van korfbalvereniging Die Haghe. VDB Hypotheken sponsort de selectie teams van de club en heeft een bord langs het veld. Die Haghe is een sportieve en gezellige club met een rijke historie. Ze werd meerdere keren Nederlands kampioen en in 2000 zelfs Europees kampioen. De jeugdopleiding leverde verschillende korfballers voor het regionaal en Nederlands team.Naast trainingen, wedstrijden en toernooien organiseert Die Haghe ook het zomerkamp, de playbackshow, themafeesten, korfbalclinics, tennislessen, combifit en luxe etentjes.

Stichting MVI

Wij steunen een van de projecten van Stichting Mobiliteit voor Iedereen, namelijk Recor Zorg in Den Haag.  Recor zorg verzorgt dagactiviteiten voor ouderen met lichamelijke beperkingen of een vorm van dementie. Dankzij deze dagbesteding kunnen mensen (langer) thuis blijven wonen, kan de familie de zorg beter volhouden, maar belangrijker nog: zo blijven deze mensen onderdeel van de samenleving en houden zij plezier in het leven. Door stichting MVI en onder andere ons als sponsor is er een zorgbus gekomen die ervoor zorgt dat deze ouderen zonder problemen naar de dagbesteding toekunnen.

Fintor

Fintor is een bedrijf dat zich richt op financieel advies en verzekeringen. Naast gepassioneerde dienstverleners omschrijven zij zichzelf als echte mensen mensen, een eigenschap die goed bij de werkwijze van VDB Hypotheken past.  De samenwerking met Fintor is op het gebied van assurantiën.

Het Grote Sinterklaasfeest

Wij zijn trotse sponsor van “Het Grote Sinterklaasfeest”: een spectaculaire familieshow. Het Pietenduo Sergio & Ramos nemen het hele gezin mee op een spannend avontuur in het Parktheater aan de Machiel Vrijenhoeklaan 450 in Den Haag.