VDB Hypotheken

Als u een huis wilt kopen, zoekt u een hypotheekadviseur. Die zorgt ervoor dat u een hypotheek kunt afsluiten en adviseert u bij uw keus. Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing die voor langere tijd financiële consequenties heeft. U bent gebaat bij goed advies zodat u de juiste beslissing kunt maken.

Sinds de oprichting in 1998 werkt Fred van den Bree, eigenaar van VDB Hypotheken, als hypotheekadviseur in deze onderneming. Fred, en daardoor VDB Hypotheken, kenmerkt zich als eerlijk, onafhankelijk, snel en persoonlijk. Bij het adviseren op gebied van hypotheken is nou eenmaal een persoonlijke visie nodig. VDB Hypotheken biedt u deze visie door persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer.

Naam:
Fred van den Bree

Hoelang al in het vak:
1987

Waarom een eigen zaak begonnen:
Ik werkte bij SnoeckVanBeek Hypotheken in Rotterdam en die gingen uitbreiden naar een franchise organisatie. Zij hebben gevraagd of ik een eigen zaak wilde openen binnen hun concern in Den Haag en dat sprak mij heel erg aan.

Wat vind je het leukst aan het werk:
Het hele directe contact dat je met mensen hebt en de mogelijkheid hen te helpen in een hele spannende tijd die het kopen van een huis altijd is.

Wat zou je adviseren aan de mensen die een hypotheek willen afsluiten, maar twijfelen over een adviseur?
Wees verstandig. Je koopt maar een paar keer in je leven een huis en moet daar bijna altijd een hypotheek bij afsluiten. Familie en kennissen hebben dat allemaal misschien al eens gedaan, maar de regels veranderen vaak en snel waardoor geen enkele situatie hetzelfde is. Kortom: kies voor een professional, op langere termijn ben je dan zeker voordeliger uit.

Naam:
Joost van Beek

Hoelang al in het vak:
Sinds 1985

Waarom dit werk:
In deze al sinds jaren dynamische markt als hypotheekadviseur mensen van jong en oud begeleiden en helpen met heel vaak de belangrijkste beslissing in hun leven maar ook daarna blijven bijstaan met raad en daad.

Waarom naar VDB Hypotheken:
Wij zijn twee vaderlijke goeroe’s die er heel veel plezier in hebben om iedereen te helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Of het nu gaat om de eerste aankoop, grote of kleine verbouwingen, een volgende aankoop of het omzetten van stenen in geld, wij proberen altijd vanuit de positie van onze klanten te denken en zo het beste advies te geven. Kom langs en ervaar.

Wat heb je hiervoor gedaan:
In 1995 ben ik in Rotterdam SnoeckVanBeek Hypotheken gestart met al snel Fred als adviseur om vervolgens een franchiseorganisatie op te richten waarbij Fred voor ons als ondernemer in Den Haag aan de Oude Haagweg startte. Sinds 2016 is de cirkel weer rond en werk ik met veel enthousiasme en plezier samen met Fred in zijn kantoor welke nu alweer 25 jaar gevestigd is aan dezelfde stek.

Rishma
secretaresse

Hallo allemaal, mijn naam is Rishma Ramphal. Ik ben sinds september 2021 werkzaam bij VDB Hypotheken als secretaresse. Toen mij deze baan werd aangeboden heb ik geen moment getwijfeld vanwege de uitdagende werkzaamheden, prettige werksfeer en fijne collega’s.

Ook het feit dat ik twee collega’s heb die al ruim meer dan 25 jaar in het vak zitten, maakt dat ik uitkijk naar mijn tijd bij VDB Hypotheken. Ik verheug mij om veel van hen te leren en ervaring op te kunnen doen.

Daphne
marketing en communicatie

Hoi, mijn naam is Daphne van den Bree. Inderdaad, dochter van! Ik ben in 2017 afgestudeerd en heb mijn bachelor Communicatie binnen. Na een tijdje gereisd te hebben, ben ik nu in dienst bij VDB Hypotheken. Ik zorg er sinds begin 2019 voor dat VDB Hypotheken zich meebeweegt met de moderne tijd. Wat concrete voorbeelden zijn dat we nu eindelijk een website, Facebook– en LinkedIn pagina hebben.