VDB Hypotheken

Als u een huis wilt kopen, zoekt u een hypotheekadviseur. Die zorgt ervoor dat u een hypotheek kunt afsluiten en adviseert u bij uw keus. Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing die voor langere tijd financiële consequenties heeft. U bent gebaat bij goed advies zodat u de juiste beslissing kunt maken.

Sinds de oprichting in 1998 werkt Fred van den Bree, eigenaar van VDB Hypotheken, als hypotheekadviseur in deze onderneming. Fred, en daardoor VDB Hypotheken, kenmerkt zich als eerlijk, onafhankelijk, snel en persoonlijk. Bij het adviseren op gebied van hypotheken is nou eenmaal een persoonlijke visie nodig. VDB Hypotheken biedt u deze visie door persoonlijke aandacht in een huiselijke sfeer.

Naam:
Fred van den Bree

Hoelang al in het vak:
1987

Waarom een eigen zaak begonnen:
Ik werkte bij SnoeckVanBeek Hypotheken in Rotterdam en die gingen uitbreiden naar een franchise organisatie. Zij hebben gevraagd of ik een eigen zaak wilde openen binnen hun concern in Den Haag en dat sprak mij heel erg aan.

Wat vind je het leukst aan het werk:
Het hele directe contact dat je met mensen hebt en de mogelijkheid hen te helpen in een hele spannende tijd die het kopen van een huis altijd is.

Wat zou je adviseren aan de mensen die een hypotheek willen afsluiten, maar twijfelen over een adviseur?:
Wees verstandig. Je koopt maar een paar keer in je leven een huis en moet daar bijna altijd een hypotheek bij afsluiten. Familie en kennissen hebben dat allemaal misschien al eens gedaan, maar de regels veranderen vaak en snel waardoor geen enkele situatie hetzelfde is. Kortom: kies voor een professional, op langere termijn ben je dan zeker voordeliger uit.

Daphne
marketing en communicatie

Hoi, mijn naam is Daphne van den Bree. Inderdaad, dochter van! Ik ben in 2017 afgestudeerd en heb mijn bachelor Communicatie binnen. Na een tijdje gereisd te hebben, ben ik nu in dienst bij VDB Hypotheken. Ik zorg er sinds begin 2019 voor dat VDB Hypotheken zich meebeweegt met de moderne tijd. Wat concrete voorbeelden zijn dat we nu eindelijk een website, Facebook– en LinkedIn pagina hebben.